Skip to main content

Sosmatic obre delegació a Colòmbia, Xile i Madrid. La firma que dóna servei a les persones en l´ús de la tecnologia digital creix un 25% anual. El grup ha adquirit un nou espai per als empleats.

Sosmatic s’adapta als temps i a l’evolució tecnològica i estén la seva activitat a tota la tecnologia digital des dels ordinadors.

Des del contact center (centre d’atenció multicanal), integrat per un centenar de treballadors, donen servei de suport tècnic, manteniment, assistència tècnica i gestió d’infraestructures.  Tant per a grans col·lectius d’usuaris com d’empreses, en la seva major part pimes. En bona part, la firma realitza el servei tècnic amb el nom d’una gran empresa en què prèviament ha signat un contracte. De fet, l’usuari final no sap que, els serveis prestats, els dona Sosmatic sinó l’empresa on treballa la persona que té el problema. Tot i així, també actua amb la marca Sosmatic Club, que va néixer fa molts anys però que no es va desenvolupar. Ara, la companyia torna a promocionar aquest marca. La firma ha definit com ha de funcionar i ja tenen les persones i els recursos per fer-la créixer.

El contact center a Sosmatic

El contact center rep un milió de trucades l’any, la meitat de les quals fan referència a incidències informàtiques i la resta, a distintius mòbils. El perfil del treballador sol ser un jove de 20-26 anys a qui li agrada molt el món tecnològic. També hi ha un grup de professionals de més de 50 anys “que agraeixen molt poder tenir una oportunitat de tenir una feina que els faci el pes”.

Les trucades que fan els afectats són molt variades. Poden anar des de com es col·loca la tinta en una impressora fins a saber quines són les amistats d’un menor a les xarxes socials. Aspectes relacionats amb la ciberseguretat preocupen cada cop més els usuaris. Les gestions es fan a distància o presencialment.

L’empresa ha hagut d’adquirir un nou local al costat de la seu actual per poder allotjar amb més comoditat els treballadors. La direcció preveu que d’aquí a dos anys haurà de buscar nova ubicació.

https://www.leconomic.cat/article/1514728-sosmatic-obre-delegacio-a-colombia-xile-i-madrid.html

 

 

Leave a Reply