Skip to main content

Sosmatic obre delegació a Colòmbia, Xile i Madrid. La firma que dóna servei a les persones en l´ús de la tecnologia digital creix un 25% anual. El grup ha adquirit un nou espai per als empleats.

L´empresa d´assistència tecnològica nascuda el 1998 va créixer el darrer exercici un 25%. Aquesta dada ha donat ales al seu fundador, David Casas, per mirar més enllà del seu mercat natural. Abans  era el dels col.lectius i empreses situats a Catalunya i a l´Estat espanyol. Fa pocs mesos va obrir una delegació a Colòmbia i ara ja està a punt d´obrir-ne una altra a Xile i també a Madrid.

Amb una facturació de 3 milions d´euros el 2017, la firma barcelonina supera els 160 professionals. «La nostra empresa vol ser el RACC de la informàtica», explica el director general de Sosmatic. Miren fora de les fronteres «per seguir creixent i donar servei en vista de les adversitats que produeixen les noves tecnologies». L´empresa catalana fa pocs mesos que va obrir una delegació a Colòmbia. «Aquest país llatinoamericà té molt camp per córrer, hi ha molta feina a fer». Això diu, però malgrat tot creu que la implantació allà serà lenta.

Obre delegació a Xile

David Casas considera que la delegació de Xile, que s´obrirà a finals d´any o inicis del 2019. «Creixerà molt més ràpid perquè aquell país té una cultura empresarial més similar a l´europea». En els dos casos, la filosofia és obrir el negoci al 50% amb un soci local «perquè ell és el que coneix a fons les necessitats de la gent i de les empreses d´allà», explica. També obriran una petita seu a Madrid.

Sosmatic s´adapta als temps i a l´evolució tecnològica i estén la seva activitat a tota la tecnologia digital des dels ordinadors. Van ser la principal activitat en començar l´empresa fins als telèfons intel.ligents, la Smart TV, els dispositius de comunicació, les tauletes, les videoconsoles, etc.

http://www.elpuntavui.cat/economia/article/18-economia/1514728-sosmatic-obre-delegacio-a-colombia-xile-i-madrid.html

Leave a Reply